NAGRADNJAČA

Koncert u čast Đorđu Novkoviću - dobitnici

07.01.2010 u 12:26

Bionic
Reading

U čast glazbenom velikanu Đorđu Novkoviću u Zagrebu će se 26. siječnja u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održati veliki koncert pod nazivom 'Malo mi je jedan život s tobom'. Tportal.hr vodi najbrže čitatelja na koncert (3x2 ulaznice)

Najveće hitove pokojnog Đorđa izvodit će Vanna, Massimo, Gabi Novak, Severina, Danijela Martinović, Lana Jurčević, Duško Lokin, Goran Karan, Jelena Rozga, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Boris Novković, Petar Grašo, Darko Domijan, Kemal Monteno, Vlado Kalember, Dalibor Brun i Alen Slavica.

Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, koji zajedno s producentom Tomislavom Kašljevićem najavljuje da je predstojeći koncertni spektakl u Lisinskom ujedno i prvi u nizu tradicionalnih koncerata u toj dvorani na kojima će se svake godine okupljati glazbenici i prijatelji Đorđa Novkovića, u sjećanje na tog prerano preminulog glazbenog genija. Tijekom svog dugog glazbenog stvaralaštva, Đorđe Novković je napisao preko dvije i pol tisuće pjesama koje je darovao gotovo svim najtiražnijim estradnim zvijezdama na ovim prostorima i prodao oko 20 milijuna ploča.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Sanja Srnec Pekas
Velimira Predojević
Ivana Gonner

Tportal Hr on Facebook