ZAMJENA BANANA ZVUK

Koncert TBF-a na Gričevanju odgođen zbog kiše

24.09.2015 u 14:28

Bionic
Reading

Nastup TBF-a koji je danas trebao otvoriti koncertni set 5. izdanja Gričevanja zbog predviđene kiše i lošeg vremena pomaknut je na utorak, 29. rujna. Unatoč tome, udružen s Device_artom, Space Festivalom i Klovićevim dvorima pod zajedničkim nazivom 'Na Gornjem gradu', Gričevanje starta danas u 21 sat upravo u Klovićevim dvorima nastupom splitskog soundsystema Banana Zvuk. Koncertni dio Gričevenja na platou Tuškanac, otvorit će u petak, 25. rujna, odličan rock bend Killed A Fox

Banana Zvuk je splitski soundsystem u sastavu producent i DJ Luka iz TBF-a i MC i selektor Yuri iz St!llnessa. Ti splitski veseljaci od 2006. godine svoju ljubav prema svim oblicima roots glazbe šire dalje među ljude. Istražuju i promoviraju sve od raggea, hip-hopa, dancehalla, junglea i različitih mashupova. Njihova poruka je vrlo jasna 'Uživamo kad se ljudi totalno razvale i party ode u nekontrolirane uvjete. Radimo sve da bi se ekipa s nama zabavila, a mi ostali u svijetu pozitivnih vibracija'.

Stoga, bez obzira što je današnji koncert TBF-a pomaknut na utorak 29. rujna, Gričevanje poziva u Klovićeve dvore sve ljude dobrih vibracija da večeras dođu proslaviti  početak festivala. Upad je kao i na sva događanja vezana za projekt 'Na gornjem gradu' – potpuno besplatan. Početak večerašnjeg programa, očekuje se u 21 sat.

Informacije o Gričevanju, pratite na Facebook stranici Gričevanje, Gričevanje Twitteru i na Gričevanje Instagramu (@Gricevanje #vjesticarenje #Gricevanje2015 #NGG).