GLASVEGAS

Koncert indie rokera koje vole Lady Gaga i Bono Vox

26.11.2013 u 10:19

Bionic
Reading

Škotski rokeri sutra stižu u Zagreb, a bit će to njihov prvi posjet Hrvatskoj i vesele se upoznati novu publiku! Kažu da su čuli puno toga o Hrvatskoj. Da imaju vremena, voljeli bi posjetiti i hrvatsku obalu. No s obzirom da imaju gust raspored na turneji, posjet obali će ostaviti za ljetne mjesece i slobodno vrijeme

Zbog svakodnevnih putovanja tražili su puno obične vode, vitaminsku vodu, razne čajeve i voćne sokove. Uz standardne zahtjeve, zatražili su bocu posebnog australskog bijelog vina. Također žele suši, čokoladu, voće, povrće, orašaste plodove i – pola krastavca.

Pojavivši se na sceni, Glasvegas su izazvali oduševljene i brojnih glazbenika. Lady Gaga je jednom prigodom izjavila da joj je Glasvegas omiljeni bend, a Bonu Voxu iz grupe U2 su se toliko svidjeli da ih je odmah pozvao kao predgrupu na nekoliko koncerata u sklopu turneje360°. Svirali su i s Kings Of Leon te na brojnim festivalima na kojima su na pozornici stajali rame uz rame sa svojim uzorima. Glasvegas je trenutno na turneji kojom promovira najnoviji album 'Later...When TV Turns To Static'. U sklopu velike turneje Glasvegas će svoje pjesme prvi put uživo predstaviti i hrvatskoj publici 26. studenog u klubu Močvara u Zagrebu

Glasvegas - 'If'

Za svoju glazbu kažu da je ispunjena društvenim realizmom te da je svojevrsno putovanje kroz ludu energiju svijeta - sutra ćemo svjedočiti takvom glazbenom putovanju! Ukoliko niste fan Glasvegasa, svakako biste trebali doći vidjeti zašto se toliko sviđaju navedenim glazbenicima. Velika je vjerojatnost da ćete imati još jedan bend na svom popisu najdraže glazbe.

Atmosferu će dodatno zagrijati riječki bend Moskva svojim zanimljivim i atraktivnim melodijama. Uz već poznate pjesme s debitantskog albuma 'Poligraf', Moskva će publiku iznenaditi premijernim izvedbama novih pjesama.

Moskva - 'Bumerang'

Ulaznice su još uvijek u prodaji i mogu se kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima, online na dallasmusicshop.com te na sljedećim prodajnim mjestima:

Dallas Music Shop Zagreb (Tkalčićeva 7, Zagreb)
Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)
Dirty Old Shop (Tratinska 22, Zagreb)

Cijena ulaznica iznosi 160 kuna.