SAMO NA CEDETERIJA.HR

Kolekcionarska izdanja albuma 'Urban i Hauser' do 21. lipnja

13.06.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Kolekcionarsko izdanje albuma 'Urban i Hauser', akustične obrade nekih od najpoznatijih Urbanovih pjesama u aranžmanu Stjepana Hausera, možete naručiti samo do 21. lipnja

Kad se udruže roker Damir Urban i svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser, jedino što možemo jamčiti jest da ćete u rukama držati album koji odudara od svega što ste dosad imali priliku čuti.

Album akustičnih obrada nekih od najpoznatijih Urbanovih pjesama, u aranžmanu Stjepana Hausera, rezultat je kemije koja se dogodila dvojici glazbenika. Da su Riječanin i Puljanin doista odlučili pomaknuti granice, jasno je već iz pjesme i videospota 'Black Tattoo' kojim je album najavljen.

Za brojne Urbanove i Hauserove fanove Aquarius Records je pripremio dva posebna izdanja. Specijalno izdanje, osim albuma, uključuje platnenu torbicu, autogram kartu i bedževe. Limitirano izdanje sadrži majicu (muški ili ženski model) te album, platnenu torbicu, autogram kartu i bedževe.

Urban se doista potrudio da fanovi budu nagrađeni tako što je sam napravio crteže za majice, torbice, bedževe... Ova kolekcionarska izdanja možete naručiti samo na www.cedeterija.hrdo 21. lipnja.

Damir Urban: Black Tattoo