KIKE GOES TO HOLLYWOOD

Kike Curavić u projektu s DiCaprijom i Clooneyjem

24.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Pravi razlog Curavićeva odlaska u Ameriku je realizacija projekta 'South Pole Abyss-Against Global Warming', dok će mu Nikolina Pišek samo praviti društvo

'U Los Angelesu potpisujem ugovor s velikom filmskom kompanijom vezan uz moj zaron na Južnom polu. Više vam ništa ne smijem kazati, sve će se znati na vrijeme', rekao je kratko Curavić za Jutarnji list.

 

Kako se ranije najavljivalo, za njegov novi projekt 'South Pole Abyss-Against Global Warming', koji bi se trebao dogoditi krajem ove godine, uključene su i neke holivudske zvijezde kao što su Leonardo DiCaprio i George Clooney, koji bi navodno mogli biti i promotori njegove kampanje u Hrvatskoj. Osim Clooneyja i DiCaprija, Kike uživa podršku i potporu redatelja Branka Lustiga, ali i televizijske kuće NBC.

 

Nikolina se pak nada da će uspjeti malo više vremena provesti sa svojim dečkom, ali i pronaći vremena za put na Havaje: 'Trenutno mi je bitno samo da se malo maknem odavde. Kristijan i ja se stalno mimoilazimo zbog obaveza, pa ćemo putovanjem u Ameriku nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nikad nisam bila na Havajima i nadam se da ćemo uspjeti otići tamo na par dana.' U Ameriku bismo trebali otići odmah nakon svečane dodjele nagrada HrTop20, koja se održava 4. veljače u Opatiji.