TAJNA IMIDŽA

Keith Richards odjeću posuđuje od supruge i kćeri

14.04.2016 u 09:09

Bionic
Reading

Legendarno gitarist Rolling Stonesa Keith Richards oduvijek je njegovao prepoznatljiv rokerski stil odijevanja, a sada je otkrio veliku tajnu svog izgleda

Nedavno je otvorena velika izložba stvari iz 50-godišnje karijere Rolling Stonesa u Londonu, a njihov 72-godišnji gitarist Keith Richards požalio se da su mu kustosi zbog izložbe ispraznili skoro cijeli ormar.

'Ta odjeća za mene nije dio povijesti. Ja i dalje nosim te proklete stvari, to je moja garderoba', izjavio je gitarist. Rekao je da će morati naći novu odjeću.

'Samo ću posjetiti ormar svoje žene, od tamo dolazi većina moje odjeće', otkrio je roker. Priznao je da se mijenja za odjeću sa svojim djevojkama, ali i sa svojim kćerima.

'S Anitom sam to činio, a Patti i ja isto radimo. Čak i s kćerima se mijenjam za odjeću. Više ne toliko, one se sada samo posluže', ističe gitarist koji je sa 60-godišnjom Patti Hansen u braku od 1983. S njom ima dvije kćeri, 31-godišnju Theodoru i 30-godišnju Alexandru Nicole. S talijanskom glumicom Anitom Pallenberg ima dvoje djece, 47-godišnjeg Marlona Leona Soundeepa i 44-godišnju kćer Angelu.

Keithov modni stil među ostalim je inspirirao Johnnyja Deepa za ulogu kapetana Jacka Sparrowa u filmskom serijalu 'Pirati s Kariba'.


Roker je u braku s Patti Hansen od 1983. godine


Od jedne od kćeri, Theodore Richards gitarist posuđuje odjeću