UNA SOFIA RISTOVIĆ

Kćerkica Nikoline Ristović rekla je prvu riječ, znamo i koju

14.10.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Nikolina Ristović iskoristila je svoj boravak u Zagrebu za odlazak na reviju Jurja Zigmana gdje je ponovo plijenila pažnju svojim besprijekornim izgledom. Sve ostalo vrijeme lijepa voditeljica provodi uz desetomjesečnu kćerkicu Unu Sofiju koja bi uskoro trebala napraviti prve samostalne korake

'Zigmana baš cijenim i volim. On je od svih naših dizajnera možda napravio najveći iskorak u umjetničkom smislu. Izuzetno je dobar kostimograf i radi sjajne i vrhunske stvari za kazalište. Beskompromisan je konceptualni umjetnik, jer to što on radi nije isključivo moda. Bez obzira na to što njegove kreacije izgledaju nesvakidašnje, ima fenomenalne rezultate, tako da je to potvrda toga da je to što radi odlično', rekla je Nikolina Ristović. Voditeljica je Zigmanove  kreacije nosila više puta.

Nikolini povremeno pomaže jedna gospođa oko čuvanja malene Une Sofije.
'Dva tjedna sam bila u Zagrebu bez nje, a Una se u međuvremenu razboljela. To je njezina prva bolest, nikakva ozbiljna, ali nitko ne spava zbog toga dva tjedna. Dobro smo, samo što nam još jako smeta začepljen nosić', ispričala je Nikolina. Malena, kaže, vrlo brzo puže i diže se na noge pa očekuje da ubrzo napravi svoje prve korake.

Otkrila nam je što je prvo izgovorila njezina druga kćer, djevojčica koja će u prosincu napuniti godinu dana.
'Ne biste vjerovali, ali prvo što je rekla bilo je mama. Ali to je rekla samo tada i nikad više. Sad su na repertoaru tata, baba i svašta nešto slično, ali mama se više ne zove', kaže kroz smijeh.

Iako je u posljednje vrijeme njezina težina bila predmet rasprave po medijima i društvenim mrežama, Nikolina izgleda bolje no ikad.
'Nema tu pretjeranog truda osim što redovito vježbam. Iako, samo vježbanje nije garancija dobre linije. Možete vježbati koliko god želite, ali ako ste u kuhinji nedisciplinirani, nema vam pomoći. Umjerena sam u konzumiranju hrane, prestanem jesti onda kad osjetim da mi je dosta. Ne suzdržavam se od slatkog, dapače volim slatkiše, ali ih nastojim ne jesti često. Valjda imam luđačku sreću pa nisam podložna debljanju tako da kilogram, dva gore-dolje osciliram u težini. U zimskom razdoblju dobijem koji kilogram, a ljeti se to smanji što je posve prirodno. Vježbanje volim zbog toga što se osjećam dobro, a održavam i mišićnu masu', ističe Nikolina.


Nikolinina druga kćer Una Sofia uskoro će proslaviti prvi rođendan