HIT ŠOU DRAŽENA SIRIŠČEVIĆA

Karnevalski spektakl u Lisinskom

05.02.2013 u 13:56

Bionic
Reading

Na prigodnoj konferenciji za medije, održanoj danas prijepodne, ravnatelj KD V. Lisinski pojavio se odjeven kao Sulejman okružen trbušnim plesačicama te uz goste programa najavio četvrto izdanje karnevala Lisinski pleše pod maskama koje će se održati ove subote, 9. veljače, s početkom u 20 sati. Sudeći po najavi i sadržaju bogatog programa, Lisinski ponovno nudi najbolju karnevalsku proslavu u Zagrebu

Nakon atraktivnog početka konferencije za medije, ravnatelj Siriščević je pojasnio da je odabrao kostim Sulejmana jer on ipak ima jednu od glavnih uloga u operi 'Nikola Šubić Zrinski', a i medijski prostor je sav u znaku Sulejmana, pa je i ovo idealna prilika da se ukaže upravo kao on. Želeći ništa ne prepustiti slučaju i nagađanjima, ekipa iz Lisinskog dala si je truda te su za novinare dio trbušnog plesa plesale polaznice škole orijentalnog plesa Zuzana, kao i plesni par iz plesne škole Harmonija.

Sam program počinje već u 20 sati, a u programu, koji će se odvijati gotovo u svim prostorima dvorane, očekuje nas nastup velikog broja trbušnih plesačica koje će izvoditi razne trbušne plesove od Bliskog istoka do Havaja, pa potom plesni parovi plesne škole Harmonija, dok će se među glavnim gostima pojaviti Ricardo Luque & La Sonora Tropical. Ili, kako je Ricardo pojasnio, riječ je o jednom velikom sastavu kakve je vodio i jedan Tito Punete i koji će sa goste karnevala svirati salsu. Uz njih, tu su i Bloco de Samba Lagarto & Brazilske plesačice te Robert Mareković & Swingersi koji će goste zabavljati rock'n'roll hitovima 50-ih i 60-ih godina prošlog stoljeća. Za hitove novije glazbene produkcije zadužen je DJ Phat Phillie. Uz sve nabrojane goste, Siriščević je najavio i žonglere, akrobate, gatare, izrađivače maski te čitav niz popratnih događanja.

Poseban kutak na karnevalu u Lisinskom pripada partnerima karnevala Rotary Clubu Zagreb koji je imati svoj gastro i enološki kutak, te će kroz tradicionalnu humanitarnu akciju, kako je naglasio Siniša Varga , prikupljati novac za đake slabijeg imovinskog stanja. Valja dodati da će tijekom večeri biti i niz nagradnih igara sa vrlo bogatim nagradama. Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine.