NINA KRALJIĆ:

Karijeru nastavljam u istom smjeru, nepokolebljivo

30.04.2015 u 20:31

Bionic
Reading

Nina Kraljić još uvijek je pod snažnim dojmom showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' i čini joj se da se dojmovi nikad neće ni slegnuti. Za pobjedu u prvom izdanju ovoga showa osvojila je ekskluzivan izdavački ugovor s Universal Music Grupom te otkriva u kojem smjeru želi razvijati karijeru

U velikom intervjuu objavljenom na službenim stranicama 'The Voicea' otkriva da je sudjelovanjem u showu uz znatan pjevački napredak možda čak i više naučila o mnogim bitnim stvarima izvan scene.

'Ne volim nepravdu i naučila sam na nju više ne reagirati ratoborno, već vraćati sve s pozitivom jer to je zapravo jedini način', kaže Nina ne skrivajući zadovoljstvo što je pomaknula neke granice za koje je mislila da se ne mogu pomaknuti.

Za vrijeme showa bilo joj je postavljeno pitanje je li inače posebna ili se trudi, na što odgovara da ne zna kako bi se trudila, jer rađamo se sa svojim identitetom, stvaramo i gradimo sebe i nikog drugog.

'Imam svoj temelj, takva sam rođena i sve ostalo je subjektivno – hoću li se nekome svidjeti ili ne', objašnjava Nina i kaže da u showu čak nije bila toliko pjevački zadovoljna sobom koliko je bila zadovoljna jer je bila svoja, što je jedino što ti na kraju ostaje.

Nina: 'Nothing Else Matters' - The Voice of Croatia - Season 1

A tim se smjerom planira nastaviti kretati - u smjeru Nine Kraljić, nepokolebljivo.

'Nadam se da neću morati pristajati na nešto što ne želim. Vidim da u Universalu to isto ne žele jer, generalno, to se nikome ne isplati. Voljela bih ostati u tom svom zvuku koji sam gradila u 'The Voiceu' i tako nastaviti dalje', otkriva planove za dalje itekako svjesna izazova koji su pred njom: 'Mlada sam, nadam se da će to ići samo prema naprijed. Naravno, ništa se ne dešava preko noći. Tako je i moj mentor imao svoje uspone i padove i nadam se, kad se desi neki moj pad, da će moji fanovi i dalje ostati uz mene te da sam stekla publiku za cijeli život.'

Nekim budućim kandidatima showa 'The Voice' Nina poručuje da pažljivo razmisle, naprave listu pjesama, budu pripremljeni i izjasne se u kojem smjeru žele ići. Na show ne treba gledati samo kao natjecanje, već kao nešto značajnije i smislenije.

'Poziv pjevanja jedan je veliki blagoslov. Moj savjet svima koji se općenito žele baviti pjevanjem jest taj da je uvijek bolje pjevati za druge nego za sebe. Izlazi puno više toga. Ovaj poziv takav je da treba davati. Više daješ nego što uzimaš, što je i teret, ali na kraju se, eto, generalno isplati', zaključuje Nina Kraljić.