ASTRO PROFIL

Kakvi su Bikovi u ljubavi?

26.04.2015 u 07:22

Bionic
Reading

Zemljani znak Bika pod okriljem je Venere, planeta ljepote i ljubavi, koja ga je podarila privlačnim izgledom, šarmom i putenošću. Bikovi su zavodljivi i senzualni, no za razliku od Vage, kojoj je Venera podarila koketnu i zaigranu prirodu, Bikovi su promišljeniji i odmjereniji u ljubavnim igrama. U flert se upuštaju isključivo ako predviđaju da će ostvariti vezu ili seksualni odnos, što im god bio cilj

Muškarac Bik

Prototip je uglađena i šarmantna kavalira kojeg žene obožavaju. Tipičan je Bik ugodne vanjštine, pravilna i mesnata lica, širokih ramena i više građe. Ni pokoji suvišni kilogram ne umanjuje mu privlačnost. U mladosti je sklon ljubavnim avanturama, no što je stariji potreba za smirivanjem i zasnivanjem obitelji postaje mu sve izraženija.

Kad se zaljubi, treba mu dosta vremena da se odvaži na akciju. Promišljen je i pomalo trom pa se ne upušta olako u zavođenje, no kad se pokrene, ne pristaje neuspjeh.
Voli lijepe i dotjerane žene, no ne pada samo na izgled. Osvojit će ga senzualna i strastvena partnerica, a nije naodmet ni da je vrsna kuharica i domaćica.

Želi pored sebe pouzdanu i odanu partnericu s kojom će moći izgraditi stabilan dom, a zauzvrat nudi vjernost i odanost. Prema odabranici je nježan i pažljiv pa je život s njim oslobođen povišenih tonova i teških riječi. Izdržljiv je ljubavnik koji ravnopravno zadovoljava svoje i partneričine potrebe.


Žena Bik

Ova zgodna i putena žena malo kojeg muškarca ostavlja ravnodušnim. Na njezinu pravilnom licu ističu se pune usne i gusta kosa, a najveći su joj adut zanosne obline kojima golica maštu suprotnog spola.

Uvijek ima pokojeg udvarača, no ne upušta se olako u veze. Tradicionalna je svjetonazora i nerado prva pristupa muškarcu.

Treba joj snažan i pouzdan partner na kojeg će se moći osloniti pa će muškarac koji je želi osvojiti morati biti uporan, strpljiv i pažljiv. Tek kad joj dokaže da ima ozbiljne namjere, žena Bik se opušta i postaje spremna na vezu.

Kad se zaljubi i stekne povjerenje u partnera, postaje idealna partnerica koja se potpuno predaje u ljubavi. Seks je s njom fantastičan jer je strastvena i putena te zna kako udovoljiti partneru.

Po prirodi je hedonist pa je život s njom ugodan i udoban. Odgovara joj partner koji poput nje zna uživati u životu, prirodi, umjetnosti i ukusnoj hrani.

Kao partnerica je vjerna i odana te je spremna sve napraviti za obitelj i ljude koje voli. Tvrdoglava je i teško priznaje pogreške, no nije svadljiva i ne voli unositi nemir okruženje.

Zna biti ljubomorna i posesivna prema partneru, no kad nakupi dovoljno staža u zajedničkom životu, postaje tolerantnija.