ASTRO PROFIL

Kako zavesti Vodenjaka?

10.02.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Pripadnik zračnog Vodenjaka slovi kao slobodoljubiv, nesputan i hirovit pa ga je pomalo teško zamisliti u odnosu koji zahtijeva mnogo strpljenja, prilagodbe i odricanja. Ipak, sposoban je ostvariti trajan i stabilan odnos na temelju prijateljstva i uzajamnog poštovanja. Kad pronađe partnera u kojem ima najboljeg prijatelja, neće ni pomisliti učiniti nešto čime bi ugrozio zajedničku sreću

Muškarac Vodenjak

Ovog muškarca žene često oblijeću privučene njegovom neuhvatljivošću i zaobilaženjem pravila. Šarmantan je i obožava pripadnice ljepšeg spola pa u životu ima mnogo ljubavnih veza. Kad se zaljubi, spreman je svu pažnju pokloniti svojoj odabranici, no to ne traje nužno jako dugo.

Žena koja želi osvojiti Vodenjakovo srce mora biti društvena, aktivna i dovoljno intrigantna da mu ne dosadi. On se opire rutini pa pored sebe mora imati komunikativnu, vitalnu i samosvjesnu ženu koja se ne boji izraziti svoje mišljenje. Nije ljubomoran i posesivan, nego želi da se njegova veza temelji na poštivanju i prijateljstvu. Bježi od žena koje ga žele vezati samo za sebe i uskratiti mu pravo na slobodu.


Žena Vodenjak

Iako na prvi pogled nije tipična zavodnica, žena je Vodenjak muškarcima iznimno privlačna. Najviše im se sviđaju njezin širok osmijeh, nesputanost i neformalnost, što obećavaju obilje zabave i uzbuđenja. Osim što osvaja karizmom i osobnošću, njezini su glavni aduti prekrasne oči, često neobične boje, i skladno građeno tijelo na kojem se ističu lijepi i ženstveni listovi.

Svakodnevica je s njom uvijek uzbudljiva jer je nemirna i bježi od monotonije. Za njezino je dobro da uza sebe ima aktivnog partnera koji je poput nje željan avantura i novih iskustava, nekoga s kim će uživati u bogatom društvenom životu i čestim putovanjima.

Njezine su ljubavne veze često isprepletene s prijateljstvom pa bi joj se muškarac trebao približiti polako i s poštovanjem. Kad uđe u vezu, važno joj je da se i dalje osjeća kao individualac. Ne podnosi da joj itko pokušava ograničiti slobodu, da njome manipulira ili je ljubomorno špijunira.

Ako joj odabranik pokaže da je poštuje i u nju ima povjerenja, u njoj će zauzvrat pronaći partnericu koja će mu dati svu potrebnu slobodu. Istovremeno će mu biti najbolja prijateljica, ljubavnica i brižna supruga.