VRAĆANJE ELASTIČNOSTI I SVJEŽINE

Kako pripremiti kožu za zimu?

24.10.2016 u 16:24

Bionic
Reading

Dugo toplo ljeto sad je već odavno stvar prošlosti, no različiti štetni utjecaji kojima je naša koža tijekom ljeta bila izložena, mogu imati brojne štetne posljedice koje će učiniti da ga pamtimo još jako dugo. Ukoliko želite zadržati njezin zdrav izgled, nužno je pripremiti ju na zimske uvjete, a ne učinite li to na vrijeme, koža bi mogla burno reagirati s dolaskom hladnijeg vremena

Hidratizirajućim tretmanima do vraćanja elastičnosti i svježine

Stručnjaci u Blissu nakon izlaganja suncu i ususret zimskim uvjetima preporučaju intenzivni tretman Carita Lagoon Hydration za kvalitetan i brz oporavak kože, uz pomoć koncentrata morskih algi proizašlih iz dragocjenog izvora lagune Francuske Polinezije. Koža apsorbira lagunsku vodu s izuzetnom lakoćom jer je sastavom najsličnija našoj plazmi, a trenutna hidratacija i osjećaj lakoće na koži samo su neki od benefita koji nam pruža Carita INNERGY tehnologija dostupna u Bliss institutu u samom središtu Zagreba.

Tretman je moguće iskusiti i u kombinaciji s revolucionarnim Carita Cinetic aparatom, u kojem se koriste čak tri aplikacije kao što su ultrazvučno čišćenje lica Skin Refinerom, masaža Metalic Gloves galvanskom strujom i L.E.D. svjetlost u kombinaciji s ultrazvučnom masažom za maksimalnu apsorpciju seruma i predivan zdravi sjaj kože.

Zahvaljujući upravo suptilnim teksturama proizvoda i njihovom jedinstvenom konceptu primjene, proizvodi Carita brenda predstavljaju pojam za profinjenost i sofisticiranost. O kvaliteti njihovih proizvoda svjedoči i duga tradicija Carita brenda koja seže još iz četrdesetih godina prošlog stoljeća, a od osnutka pa sve do danas Carita se svrstava među pet vodećih svjetskih kozmetičkih brendova kada govorimo o anti-aging njezi kože. Proizvode Carita brenda, uz najveće gradove poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka, od ove godine moguće pronaći i u Hrvatskoj, u Bliss institutu.

Naručite se već danas, navedite Preporučio Tportal! i ostvarite 15 % popusta na spomenuti tretman! Čekamo vas u Blissu institutu