POSLUŠNA PJEVAČICA

Kakav savjet je Maja Šuput dobila od svoje mame

03.11.2015 u 20:04

Bionic
Reading

Gotovo svaki slobodan trenutak Maja Šuput iskoristi na putovanja. Nakon nastupa u Makarskoj odlučila je hladni Zagreb zamijeniti sunčanim Miamijem. Sa svojim obožavateljima odande je na Instagramu objavila svoju teoriju uživanja u životu

'Svi me stalno pitate kako ja svaki dan mogu biti u drugom gradu i kad ja spavam?! E pa, dragi moji, ja sam davno odlučila da je spavanje gubitak vremena i da nikad neću stići napraviti sve što želim ako se budem izležavala u krevetu. Spavam dok putujem u autu, avionu, kombiju. I budem ja umorna, naravno, ali onda se probudiš nakon koncerta na ovakvom mjestu i bude ti toliko toplo oko srca da sav umor nestane. Mama mi je rekla kad sam bila mala: 'Majice, kak' si napraviš, tak' će ti i bit' u životu.' Ja sam mamu shvatila ozbiljno i mama je bila u pravu. Jednom se živi - nemojte i taj jedan život prespavati! Slušajte i vi svoju mamu', poručila je Maja na svom profilu na Instagramu pored fotografije na kojoj se vidi da uživa u suncu.

Prije tri tjedna pjevačica je posjetila Veneciju, a prije toga je bila na Ibizi. U Miamiju puni baterije za svoje brojne daljnje poslovne angažmane.

Waking up ... Morning ??????

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Good evening Miami , nice to be back!!!

A photo posted by majasuput (@majasuput) on