ASTRO PORTRET

Kakav je Andreju Plenkoviću horoskop za 2017.

01.01.2017 u 08:00

Bionic
Reading

Za sve one koji se pitaju kakav će premijer Andrej Plenković biti, zvijezde i planeti imaju odgovor

Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a i aktualni predsjednik Vlade Republike Hrvatske, rođen je 8. travnja 1970. u Zagrebu. Njegov natalni horoskop sadrži brojne pokazatelje stabilnosti, upornosti i dosljednosti.

Uz solarni znak Ovna, u velikoj ga mjeri obilježavaju planete u znaku Bika. Takva planetarna kombinacija donosi mu ovnovsku želju za vodstvom i isticanjem te bikovsku staloženost i promišljenost.

Temeljito pristupa svemu što radi i usmjerava energiju na konkretne, opipljive ciljeve. Često se bori s unutrašnjim sukobima jer mora prigušiti svoj poriv za brzim djelovanjem i pristati na kompromise koje od njega zahtijeva okolina.

Velikom sposobnošću samokontrole uglavnom uspijeva suspregnuti svoj temperament, no povremeno plane, dopuštajući nestrpljivom Ovnu da proviri ispod uglađene vanjštine.

Tijekom 2016., gledano kroz planetarne utjecaje, doživio je puno pozitivnih uzbuđenja. Stresne situacije koje je uspješno podnio osnažile su ga, pomaknule njegove osobne granice i pripremile za preuzimanje još većih odgovornosti.


Godina uspona i padova

Zahvaljujući tome, 2017. će imati još više samopouzdanja i odvažnosti. Njegova će karizma i politički apetiti rasti. Predstojeća godina bit će mu obilježena oscilacijama. Najsretniji će mu mjeseci biti travanj, kolovoz i prosinac, dok će mu okolnosti biti nesklone u veljači, lipnju i srpnju.

Tada bi mogao izgubiti staloženost zbog previše pritisaka i obaveza ili dvojba u kojima će se naći. Bez obzira na povremene poteškoće, njegov će utjecaj na političkoj sceni ostati značajan i pozitivan.