DEKADENCIJA NA SNIJEGU

Kad slavne mame i kćeri tulumare u Aspenu

23.12.2015 u 13:59

Bionic
Reading

Jedne od najvećih hedonistica u Hollywoodu i dobre prijateljice, 70-godišnja Goldie Hawn i 58-godišnja Melanie Griffith tradicionalno blagdane provode u Aspenu, no ovaj put, umjesto sa svojim partnerima, uživaju u društvu svojih slavnih kćeri Dakote Johnson i Kate Hudson

Kad su holivudske zvijezde u pitanju, trenutno svi putovi vode u Aspen, u kojem većina njih provodi blagdane. Ove godine u jednom od najprestižnijih skijališta na svijetu u američkom Coloradu dobar provod odlučile su organizirati glumačke veteranke Hawn i Griffith sa svojim kćerima. I to bez muškaraca.

Griffith nakon razvoda od Antonija Banderasa, koji se zaljubio u drugu, ne intrigira muški spol, a Goldie Hawn, unatoč najavama, ove godine nije otišla pred oltar s Kurtom Russellom, s kojim je u vezi već 32 godine.

Hedonistice, koje su svoj stil života prenijele i na kćeri, ne mare za zle jezike koji Kate Hudson nazivaju najrazmaženijom plavušom u Hollywoodu, a Dakotu Johnson glumicom s manjkom talenta, koja uloge može zahvaliti slavi svojih roditelja.

Goldie, Dakota, Kate and me having some giggles in Aspen! Mother-Daughter times are the best!!! ⭐️????⭐️??

A photo posted by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Always good to be home ???? #WinterWonderland #AfternoonHike

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on