RASKINULA ZARUKE

Još jedan ljubavni brodolom Sienne Miller

15.07.2015 u 15:41

Bionic
Reading

Nakon četiri godine britanski glumački par Sienna Miller i Tom Sturridge okončali su vezu u kojoj su dobili trogodišnju kćer Marlowe

Zaruke nisu dugo trajale za dvoje glumačkih osobenjaka Siennu i Toma. Nakon što je posljednjih mjeseci glumica sama pohodila filmske festivale i premijere, par je konačno priznao kraj svoje ljubavi. Posljednje fotografije Miller i Sturridgea s Ibize početkom ovog mjeseca, koje su se pojavile u medijima, govorile su više od riječi. Snimljeni su s kćeri na plaži, a ozbiljna lica otkrila su da nešto ne štima u ljubavnom životu.


Ni zajedničko ljetovanje na Ibizi nije pomoglo da sačuvaju vezu

Sienna je poznata po svojim brojnim ljubavnim vezama i teškom karakteru, a ni Tomov boemski život nije pridonio skladu njihove veze. Glasnogovornik tvrdi da je prekid prijateljski i da su donedavni zaručnici ostali u dobrim odnosima.

Još prošle godine, kad su snimali kampanju za Burberry, Sienna je gugutala kako je Tom 'savršena ravnoteža njezinu ludilu'.

'Neki će pomisliti da je dosadan zbog toga, ali meni nije', rekla je 33-godišnja glumica. Očito je promijenila mišljenje.

Tom i Sienna kao zvijezde Burberryjeve kampanje za 2013/2014