OD AUTORA 'PIRATA S KARIBA'

Johnny Depp u akcijskom blockbusteru 'Usamljeni osvetnik'

13.06.2013 u 16:33

Bionic
Reading

Početkom sljedećeg mjeseca, 4. srpnja, u svjetska, pa tako i u hrvatska kina stiže pravi filmski ljetni blockbuster – 'Usamljeni osvetnik'!

Riječ je o novoj suradnji redatelja Gorea Verbinskog, producenta Jerryja Bruckheimera i glumačke superzvijezde Johnnyja Deppa u kojoj njih trojica na potpuno novi način oživljavaju ikonske likove Usamljenog osvetnika i njegovog partnera Tonta u akcijskoj avanturi prepunoj humora i prave filmske zabave kakvu samo tvorci filmske franšize 'Pirati s Kariba' mogu isporučiti gledateljima diljem svijeta!

Američki ratnik Tonto (Depp) prisjeća se nikad ispričanih priča koje su pretvorile Johna Reida (Hammer), čovjeka koji poštuje zakon, u legendu pravde – noseći pritom publiku na epsko putovanje prepuno iznenađenja i urnebesnih događaja u kojima ovo dvoje naizgled nespojivih junaka moraju naučiti surađivati zajedno kako bi se uspješno borili protiv pohlepe i korupcije.

Kinonajava - 'Usamljeni osvetnik'

Iz kinonajave koju ovim putem prilažemo jasno je da se radi o još jednom potencijalnom blockbusteru u kojem su glavne uloge ostvarili Johnny Depp (franšiza 'Pirati s Kariba') i Armie Hammer ('Društvena mreža'). Uz njih dvojicu u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju William Fichtner (TV-serija 'Zakon braće'), Tom Wilkinson ('Michael Clayton'), Helena Bonham Carter ('Kraljev govor') i Ruth Wilson (TV-serija 'Luther'). Film je režirao Gore Verbinski ('Meksikanac', 'Krug', trilogija 'Pirati s Kariba'), a producirao Jerry Bruckheimer ('Zločesti dečki', 'Hrid').

Film 'Usamljeni osvetnik' u hrvatska kina dolazi 4. srpnja