MRŠAVIJI DESET KILOGRAMA

Johhny Depp neprepoznatljiv u novoj ulozi

21.01.2012 u 15:29

Bionic
Reading

Kako mu na ljubavnom planu baš i ne ide, budući je prekinuo 14 godina dugu vezu s glumicom Vanessom Paradis s kojom ima i dvoje djece, glumac Johhny Depp bacio se na posao te snimio 'Dark Shadows' u kojemu je utjelovio vampira

Čini se da će Robert Pattinson izgubiti titulu omiljenoga vampira nakon što u svibnju ove godine u kina stigne film redatelja Tima Burtona 'Dark Shadows' u kojemu Johnny Depp igra naslovnu ulogu, opakog vampira Barnabasa Collinsa.

Film 'Dark Shadows' bazira se na rock operi, a u njemu glume i Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter i Johnny Lee Miller, a Depp se u filmu kao vampir bori s bićima kako što su vukodlaci, duhovi i vještice.

Za razliku od zgodnog vampira Roberta Pattinsona, za kojim su poludjele brojne obožavateljice, vampir Barnabas Collins kojega glumi 48-godišnji Depp poprilično je jeziv, s blijedom kožom, tamnim podočnjacima i dugim špičastim noktima. Zbog uloge je Depp morao i na dijetu pa je pio velike količine zelenog čaja te jeo voće s niskom razinom fruktoze. Tako je smršavio deset kilograma te sada ima samo 65 kilograma.