KONAČNO KRAJ

Jennifer sve iznenadila komentarima o Angelini

17.01.2015 u 16:03

Bionic
Reading

Iako su se godinama izjegavale na svim događanjima, Angelina Jolie i Jennifer Aniston susrele su se na Critics’ Choice Awards te izgleda da je zvijezda 'Prijatelja' ipak zaliječila stare rane

Nakon što je Brad Pitt ostavio Jennifer Aniston zbog Angeline Jolie, svijet je sa zanimanjem pratio kako će se rasplesti najzanimljivija priča o tom holivudskom ljubavnom trokutu.

Dvije glumice gotovo šest godina nisu dolazile na ista javna događanja, osim jedne godine na dodjeli Oscara, ali i tamo su se uspješno izbjegle. Na održanoj dodjeli nagrada u Los Angelesu prije nekoliko dana, svi su iščekivali kako će obje reagirati, a izgleda da je Jennifer Aniston nastavila sa svojim životom i zaliječila stare rane.

'Mislim da se sve polako približava kraju, zaista to mislim', rekla je zvijezda serije 'Prijatelji' Jasonu Dundasu za Entertainment Tonight

Glumica je navodno pohvalila Angelinin rad na filmu 'Unbroken' te svima poručila da je nesretna ljubavna priča odavno završila te da ih prestanu sažalijevati.