OTVORILA DUŠU

Jelena Veljača: Zaljubljena sam i sretna!

28.05.2015 u 12:15

Bionic
Reading

Producentica, glumica i spisateljica Jelena Veljača govori o svojoj strasti prema modi koju njeguje još od djetinjstva te ne skriva kako joj u privatnom životu trenutačno cvjetaju ruže

'Nenad Sovilj i ja imamo osnovnoškolsku priču, tako da se pratimo već 30 godina. Budući da smo zajedno odrastali i dijelili iste ljubavi u smislu estetike, ponosna sam što je postao veliki umjetnik. Sretna sam zbog proslave njegovih 10 godina stvaranja, iako on stvara puno više', kaže Jelena Veljača koja je jučer bila na otvaranju Soviljeve izložbe 'Molekula'.

Inače nije ljubiteljica nakita, jer se ne osjeća dobro noseći ga.

'To je za mene posve pogrešan poklon i uopće ne cijenim taj luksuz. Ali imam nekoliko Nenadovih komada nakita, zahvaljujući njegovoj velikodušnosti. Jučer sam nosila jednu od narukvica i on je zaista iznimka kad je riječ o nakitu u mom životu', otkrila je Jelena.

Zaljubljenica je u modu i godi joj kad modni kritičari prepoznaju njezinu strast prema estetici odijevanja. Ne opterećuje se trendovima, i kaže da misli kako je u tom smislu čak i dosadna.

'Uvijek ću nositi crno, minimalistički, rijetko ću eksperimentirati jer imam svoj stil koji je vrlo jednostavan. Drago mi je kad kritičari dobro reagiraju na moj modni izričaj. Moja ljubav prema modi seže još od vremena kad nisam bila javna osoba. Bila sam dijete i s bakom sam iz Burde izrezivala krojeve koje je onda ona šivala', prisjetila se Jelena. Za jučerašnju Soviljevu izložbu odjenula je kreaciju eNVy rooma.

'Nazvali su me i rekli da imaju nešto za što misle da je baš za mene. Napravila sam na svoju ruku na toj kreaciji promjenu za koju se nadam da će mi oprostiti kad vide fotografije. (smijeh) Inače sam sklona rezanju kreacija i mijenjanju u zadnji tren, ali dečki iz eNVy rooma to znaju jer surađujemo godinama pa su već navikli na to. Imam neke svoje modne anđele koji me stalno prate i stvarno sam im svima zahvalna', ističe.

Poslovne planove nije htjela otkriti, a kad je o privatnom životu riječ, ističe da je vrlo sretna i zaljubljena. Jelena je od veljače u vezi s glumcem Draženom Čučekom. Njihova romansa planula je dok su zajedno radili na kazališnoj predstavi 'Prava stvar'.

'Za mene je ljubav pokretačka snaga. Zaljubljena sam u život, ali ljubav kao takva i partnerstvo mi zaista puno znače. Kad čovjek nije zaljubljen, nažalost mora živjeti bez toga, ali ja sam trenutno vrlo sretna i zahvalna sam što mi je tako', rekla je.

Jelena Veljača i Dražen Čuček u vezi su već tri mjeseca