TREBAT ĆE MU

Jacksonu u pomoć stiže David Copperfield

01.04.2009 u 13:19

Bionic
Reading

Michael Jackson zatražio je pomoć poznatog iluzionista Davida Copperfielda za koncertne spektakle u Londonu

Širi se popis mogućih sudionika velikih koncertnih spektakla Michaela Jacksona u Londonu. Nakon slona, pantera, majmuna i Masai ratnika te razvikanih glazbenih imena poput Britney Spears, Jackovom cirkusu izgleda da se pridružuje i slavni šetač kroz Kineski zid David Copperfield.

Michael Jackson i njegov stari poznanik David Copperfield navodno su već sve ugrubo dogovorili, između ostaloga i Jackovo lebdenje iznad scene.

Izvor je izjavio: 'Jacko i David već su godinama bliski prijatelji. Pjevač je velik obožavatelj magije te ima jasne ideje što želi napraviti od cijelog showa, a smatra da je upravo David osoba koja može realizirati njegove zamisli. Michaelu je ionako u prvom planu spektakl, a ne sama glazba'.

Probe za Jacksonov show počinju sljedećega mjeseca. Jasno je da 50-godišnji pjevač treba zaista intenzivne pripreme kako bi spreman dočekao prvi koncert 6. lipnja. Tada ćemo saznati što je sve smislio za svoju oproštajku. Kako se čini, najmanje će u svemu tomu biti samog pjevanja, koje je ipak najveći razlog 'jackomanije'.