BIPA FASHION.HR

Izazov pun stresa za lijepu Sementu Rajhard

16.03.2016 u 10:30

Bionic
Reading

Na prvoj večeri Bipa Fashion.hr-a u prvom redu je najviše pažnje plijenila mlada glumica i pjevačica Sementa Rajhard. Trenutačno je imamo prilike gledati kao natjecateljicu u Celebrity Masterchefu, a otkrila nam je kako funkcionira popularni kulinarski show, ali i svoje modne favorite

Prvu večer Fashion.hr-a otvorila je samostalna revija modnog dvojca eNVy room s kojim Sementu veže dugogodišnje prijateljstvo i suradnja.

'Jedva čekam vidjeti na pisti što nam eNVyjevci pripremaju, a nas nekoliko već imamo ritual da si na samoj reviji zapikiramo komade za razna medijska pojavljivanja koja nas čekaju', započela je nasmijana Sementa.

Osim ljubavi prema elegantnim haljinama i domaćem dizajnu, pjevačica je trenutačno zaokupljena novom sezonom kulinarskog reality showa Celebrity Masterchef.

'Masterchef je jako stresan veliki izazov i velik zalogaj. Doma imaš neograničeno vrijeme, imaš neki svoj mir, slušaš glazbu i kuhaš. Ako kuhaš, jer ja doma nisam nikada kuhala (smijeh). Zato sam i pristala na sudjelovanje u showu, a primarni razlog je to što sam sigurna da ću naučiti kako spada barem osnovne stvari', otkriva Sementa.


U društvu Petre Kurtele, Andree Andrassy i Vande Winter

Nastavlja kako joj je cijela ekipa na snimanju super, a ona kao najmlađa članica ipak nema priliku izvući se na neiskustvo vezano uz godine.

'Stalno naglašavam kako samo najmlađa, ali reakcija je - OK, najmlađa si, ali nauči kuhati već jednom (smijeh). Ali stvarno je super i jako se dobro zabavljamo. Neću za sada ništa otkrivati, ali biti će jako zanimljivo i zaista pozivam sve da gledaju jer je jako stresno, a gledatelji će moći uživati i zabavljati se u tom stresu', zaključila je kroz smijeh lijepa glumica čije ćemo kulinarske sposobnosti tek otkriti.

Od dodatnih aktivnosti, iznimno se veseli Prvom zagrebačkom festivalu palačinki u travnju na kojem će biti i njezin zabavni park.

'Također, pozivam sve na Prvi zagrebački festival Palačinki na Tuškancu 16. i 17. travnja koji je osmislila agencija Parisienne. Dođite s djecom i posjete moj Zabavni park Adria koji nudi brojne sadržaje i prepuste ih zabavi u znanstvenoj radionici Fora. Tamo će ih dočekati Make wonder roboti i eksperimenti s velikim balonima od sapunice, likovne radionice s ekološkim temama razvrstavanja otpada te projekcije crtanog filma Mali princ u Kinu Tuškanac! A za to vrijeme, vi ćete uživati u okusnoj i mirisnoj ponudi naših najboljih vinara i vinskih radionica', poručila je Sementa.