LJUBAV BEZ GRANICA

Ivana Kovač sretnim osmjesima okupila svoju obitelj

26.10.2016 u 17:57

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Kovač spojila je svoju obitelj, i to na Instagramu. Iako je u javnosti i dalje percipiraju kao 'Mišinu malu' i na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s tatom Mišom, ovih dana objavila je jednu od rijetkih s majkom Anitom Baturinom. Ta je fotografija oduševila je njezine fanove te je za nju dobila more lajkova i pozitivnih komentara

'Samo je jedna mama', napisala je pjevačica pored fotografije na kojoj pozira s mamom.

'Fotografija je stara nekoliko godina, ali mi je jako lijepa pa sam je zato objavila', rekla nam je Ivana. S mamom Anitom i tatom Mišom jako je vezana i s njima ima prijateljski odnos. U šali će reći kako je prestara za loše odnose s bilo kime pa i s roditeljima. I tata i mama su joj uvijek bili najveća podrška u životu.

'Svako malo odlazim kod mame u Tribunj. Ljeti joj ondje pomažem oko restorana. Moja mama ne razumije ono: Nisam gladna, a i nije da možeš odoljeti hrani koju spremaju u restoranu', pohvalila se. Od mame, bivše Miss Jugoslavije, osim ljepote naslijedila je i pozitivan stav.

'Pokupila sam njezine mote, govor tijela nam je isti, a i glas dok pričam', smije se ta srčana Dalmatinka. I mama joj, je, što je malo poznato, vrsna pjevačica.

'Mama izvrsno pjeva i malo je poznato da je ona bila prateći vokal na jednom od najboljih tatinih albuma 'Dalmacija u mom oku'. Bilo bi super snimiti s njom duet, ona ne voli javnost ni biti u medijima', priznala nam je Ivana. Najbolji savjet koji je dobila od mame je - 'sve će biti dobro'.

'Znači nema pozitivnije osobe na svijetu od moje mame. Da postoji ne znam kakav problem, ona će biti smirena i puno optimizma. Uopće nije kritična, tako da nju nazovem uvijek kad trebam duševnu hranu. Ona mi to svojom dobrotom i toplinom uvijek pruži', kaže Ivana.

Samo je jedna mama??

A photo posted by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on


Ivana je jako vezana za svoje roditelje Anitu i Mišu

❤Sretan rođendan dobri moj ćaća❤

A photo posted by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on