OKUPLJANJE U NASSFELDU

Indirini poljupci na snijegu, Fani Kerum bez supruga

08.01.2016 u 21:10

  • +8

Poznati na skijanju u Nassfeldu

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić/Pixsell

Bionic
Reading

Mnogi poznati okupili su se ovog tjedna u jednom od najboljih austrijskih skijališta Nassfeldu gdje su svoj gušt na snijegu pronašli Indira i Miroslav Levak te Ivana Delač Đolo, a Fani Kerum doputovala je u društvu brata Saše i starijeg sina

Austrijski Nassfeld već je godinama omiljeno zimovalište poznatih Hrvata kojih ondje ne nedostaje ni ovog siječnja. Indira Levak pokazala se kao odlična skijašica, a u spustu niz snježne padine društvo joj je pravio suprug. Pali su i poljupci na snijegu, jer dobra raspoloženja kad je pjevačica Colonije u pitanju uvijek ima.

'Otkad je moj Mirek ušao u moj život, sve je nekako drugačije, ljepše, toplije... I on i ja osjećamo nešto što nikada nismo osjetili. Blagdani imaju posebnu čar kada ste voljeni i kad iskreno volite, tako da će biti puno ljubavi, dobre slavonske kuhinje, smijeha i dobre zabave... Mirek će biti zadužen za podvale kao i obično, ha-ha, a ja za sve ostalo jer sam mali control freak!' izjavila je Indira prije tri tjedna za tportal.

Danas sam u Nassfeldu skijala s ekipom iz škole Žuti mačak. Igrali smo lovice po snježnim padinama??, poželjeli su me za instruktoricu! ??

Posted by Colonia on Friday, January 8, 2016


Osmijeh s lica nije skidala ni Fani Kerum koja je na odmor došla bez supruga Željka. Na terasi hotela snimljena je u društvu starijeg sina i brata Saše.


Prava romansa Indire i Miroslava u Nassfeldu


Fani Kerum zimuje bez supruga Željka