U DRUŠTVU NAJBOLJIH

Impresivno: Englezi odali počast Zrinki Cvitešić!

07.04.2016 u 14:31

Bionic
Reading

Hrvatska glumica prošle nedjelje na dodjeli britanskih kazališnih nagrada Olivier Awards nije bila samo zvijezda na crvenom tepihu. Zrinka je bila i dio same ceremonije nastupivši u velikom finalu dodjele nagrada s najboljim britanskim glumicama koje su proteklih godina bile dobitnice nagrade Olivier. U raskošnoj haljini Matije Vuice Zrinka je blistala na pozornici i pokazala kako Britanci itekako cijene njezin talent

Zrinka Cvitešić živi svoj san, a u Velikoj Britaniji uživa poseban status talentirane mlade glumice. Nedavno je za to došla još jedna potvrda. Naime, nakon što je prije dvije godine osvojila najprestižniju britansku kazališnu nagradu za glavnu žensku ulogu u mjuziklu 'Once', prošle je nedjelje kao počasna gošća dodjele nagrada Olivier Awards nastupila i na samoj dodjeli. I to ne u bilo kojem društvu.

U velikom finalu lijepa je Karlovčanka s još nekoliko cijenjenih britanskih glumačkih zvijezda, također dobitnica istoimene nagrade, otpjevala pjesmu 'What I Did For Love' iz jednog od najnagrađivanijih mjuzikla 'A Chorus Line' premijerno izvedenog davne 1975. godine.

Za taj nastup odabrala je posebnu kreaciju Matije Vuice u kojoj je zasigurno bila najljepša u odabranom društvu. Iako joj se u glasu primijetila mala trema, nastup je bio poseban trenutak koji ukazuje na to da je priznanje u Britaniji tek početak. Slijedi pohod na Broadway gdje će tražiti svoje mjesto pod suncem. Nakon što je njezin partner Niko Kranjčar potpisao ugovor za njujorški nogometni klub New York Cosmoc dobili  su šansu za život i rad u SAD-u.


Zrinka na sceni londonske Royal Opera House u prestižnom glumačkom društvu


The Laurence Olivier Awards 2016: What I Did For Love