ČUDESNA LJEPOTA

I u sedmom desetljeću Bo Derek izgleda za 'desetku'

23.11.2016 u 09:04

Bionic
Reading

Seks simbolom osamdesetih postala je nakon uloge u filmu 'Desetka'. Bo Derek i danas, 37 godina kasnije, senzacionalno izgleda, a jesu li u pitanju geni, činjenica da uz sebe ima mlađeg muškarca ili odlazak pod nož, zna samo ona

Kada se 1979. pojavio film 'Desetka', svima je za oko zapela atraktivna plavuša u jednodijelnom zlatnom kupaćem kostimu, od čije je kose bilo ispleteno bezbroj pletenica. Zbog tog filma Bo Derek je postala seks simbol 80-ih, a od tada do danas prošlo je 37 godina. Prije tri dana Bo Derek je proslavila 60. rođendan, a i dalje senzacionalno izgleda.

Možda je tajna njezinog izgleda i u tome što uza sebe ima pet godina mlađeg partnera, glumca Johna Corbetta, poznatog po ulogama u filmu 'Moje grčko vjenčanje' te serijama 'Život na sjeveru' i 'Seks i grad'. Njih dvoje zajedno su već 14 godina i odlično funkcioniraju.

The celebration begins! #birthday

Fotografiju objavljuje Bo Derek (@reallyboderek)

Torta povodom 60. rođendana


Ulogom u filmu 'Desetka' Bo Derek postala je seks simbol osamdesetih


Kosu ispletenu pletenicama i zlatni jednodijelni kupaći kostim
mnogi pamte još i danas

Bilo kako bilo, Bo Derek može se pohvaliti time da je jedna od sretnica koje dostojanstveno stare. Unatoč tome što se proslavila kao glumica, posljednjih godina posvetila se drugim poslovima. Tako je članica uprave WildAida, organizacije koja želi zaustaviti ilegalno ubijanje i prodaju ugroženih životinja, a ima i svoju luksuznu liniju modnih dodataka za pse.


1984. godine snimila je film 'Bolero'


1990. godine u filmu 'Ghosts Can't Do It'




S pet godina mlađim glumcem Johnom Corbettom
u vezi je 14 godina

What did you do today? Thank you @Santiserracamps @LonginesMasters #hangin

Fotografiju objavljuje Bo Derek (@reallyboderek)

Bo Derek aktivno se zalaže za prava životinja