VELIKA AKCIJA

I splitski pjevač se glazbom bori protiv maltretiranja

29.11.2016 u 17:27

Bionic
Reading

Sedmu godinu zaredom u Zagrebu će se održati hvalevrijedna akcija 'Glazbom reci stop maltretiranju', koju ove godine podržava i jedan od najboljih hrvatskih pjevača - Oliver Dragojević. Uz grupu Pavel, upravo će splitski pjevač nastupiti na velikom finalu u kojem se četiri srednjoškolska benda bore za titulu najboljeg

Finale ovogodišnje akcije 'Glazbom reci stop maltretiranju' održat će se prvog dana prosinca točno u podne u zagrebačkom VintageIndustrial baru. Cilj ove akcije, koja se održava već sedmu godinu zaredom, i dalje je isti - želja da učenici svoju energiju troše na kreativan način kroz glazbu, a da maltretiranja, vrijeđanja putem interneta, tučnjava u školi i ponižavanja bude što manje.


Ovoj akciji odazvala se i grupa Pavel

Ovu hvalevrijednu akciju podržali su i poznati glazbenici, pa će tako na finalu nastupiti Oliver Dragojević i grupa Pavel, a o samim pobjednicima odlučit će stručni žiri sastavljen od Martine Tomčić, Ivane Husar Mlinac, Aljoše Šerića i Luke Bulića. Za prijavu su učenici srednjih škola trebali snimiti obradu neke poznate domaće ili strane pjesme, a među četiri najbolje škole, koje će se boriti za osvajanje kompleta glazbenih instrumenata za cijeli školski bend, našle su se zagrebačka XV. gimnazija, Ekonomska škola Velika Gorica, Srednja škola Pregrada i Gimnazija Daruvar.