PREDSTAVLJAMO JUNAKE DOKUMENTARCA

I njima je Gangster pomogao u potrazi za ljubavlju

24.01.2014 u 10:43

Bionic
Reading

Upoznajte se s protagonistima dokumentarca 'Gangster te voli', ljudima koje je spojila potraga za ljubavlju i lik Nediljka Babića Gangstera

Marin

Marin je Gangsterov klijent i jedan od potencijalnih imotskih kandidata za lijepu Bugarku Maju. Marin je tvrd orah i veoma je izbirljiv kad je riječ o ljubavi pa nije čudo što Gangster kaže da, kad njega riješi, konačno može u mirovinu.


Maja

Lijepa Bugarka došla je u Hrvatsku prije nekoliko godina slijedeći svoje srce. Nakon braka koji je završio razvodom ostala je samohrana majka. Maja uz pomoć Gangstera traži novu ljubav među momcima iz Dalmatinske zagore. Hoće li u Marinu i ostalim Gangsterovim kandidatima prepoznati ljubav svog života?


Ante i Danica

Simpatičan su ljubavni par u najboljim godinama, a njihova je veza jedno od najvećih Gangsterovih postignuća. Upoznali su se prije dvije godine preko agencije Nada i otad su nerazdvojni. Inače, Danica je poznata i po tome što vrlo uspješno hip-hopa.


Hoće li između Maje i Marina na kraju zaiskriti i kako su se upoznali Ante i Danica, provjerite u dokumentarnoj komediji 'Gangster te voli' Nebojše Slijepčevića koja 6. veljače stiže u kina diljem Hrvatske.