NJEŽNA POSVETA

I Lewis Hamilton ima svoju slabu točku - Adele!

30.10.2015 u 06:52

Bionic
Reading

Povratnički singl 'Hello' najpopularnije britanske kantautorice Adele izašao je prije sedam dana, a zaludio je i britansku zvijezdu Formule 1 Lewisa Hamiltona te joj je posvetio post pun emocija na svom profilu na Instagramu

Kad su Adele i njezini ljubavni stihovi u pitanju, padaju i najveći frajeri. Posljednji koji je to javno priznao, na iznenađenje mnogih, slavni je vozač Formule 1, 30-godišnji Britanac Lewis Hamilton. Na svom profilu na Instagramu Hamilton je otkrio što misli o njezinoj novoj pjesmi 'Hello', koja je u nekoliko dana pokorila svijet, i o povratku Adele u glazbenu arenu, na što se čekalo više od tri godine. I pritom nije bio nimalo suzdržan u svojoj posveti.

'Kako si, pobogu, opet to uspjela? Osjećam toliko poštovanje i klanjam ti se. Čast mi je bila susresti te jednom. Danas sam toliko sretan što je tvoje svjetlo opet među nama. Ovaj svijet je s tobom puno ljepši. Sve što radiš nadilazi naša očekivanja i zbog toga te pozdravljam i zahvaljujem', napisao je Hamilton na svom Instagramu.

Adelin novi hit ni tjedan dana od izlaska ruši sve rekorde. Na YouTubeu je pogledan više od 107 milijuna puta, a skinut je 165 tisuća puta.