HUNTERICE ZA SVE PRIGODE

Hrvatski frajeri 'pukli' na čizme kakve nosi Kate Moss

11.11.2015 u 10:47

Bionic
Reading

Najpopularnijem škotskom brendu gumenih čizama Hunter, koji su nosile kraljica Elizabeta i princeza Diana, a posljednjih godina proslavila ih je Kate Moss, nije odolio ni muški spol u Hrvatskoj. U njima se, čak i na jednoj kazališnoj premijeri, pojavio glumac Dražen Čuček, a televizijski voditelj Davor Meštrović ipak ih je odabrao za manje svečanu priliku - izlet na seosko imanje

Kiše jesenje postale su posljednjih godina u Zagrebu manje mrske samo zbog popularnog škotskog brenda gumenih čizama Hunter, a on je među modno osviještenim ženama postao 'službena obuća' za kišne dane. No tu priča nema svoj kraj jer čizme koje je u mladosti voljela nositi kraljica Elizabeta II za posjeta omiljenom joj škotskom imanju Balmoralu, a onda i princeza Diana, pa britanska ikona stila Kate Moss, našle su se u jesenskom modnom repertoaru i nekih poznatih Hrvata, poput glumca Dražena Čučeka i televizijskog voditelja Davora Meštrovića, i to u sasvim različitim prigodama.

Čuček je svoj popularni model Wellington prošetao na jednoj zagrebačkoj kazališnoj premijeri, a Davor Meštrović trendovske je čizme pokazao čisteći dvorište na seoskom imanju. Slavni škotski brend star skoro 160 godina voli i holivudski frajer Bradley Cooper, ali i njegov kolega, glumac Alec Baldwin, koji ih nosi u ranojutarnjoj šetnji s kućnim ljubimcima.

Zanimljivo je da se trenutno na čelu kompanije Hunter kao kreativni direktor nalazi Alasdhair Willis, suprug slavne modne dizajnerice Stelle McCartney, zahvaljujući kojem su hunterice postale omiljena obuća u Britaniji i svijetu i za sunčanih dana.


Kreativni direktor brenda Hunter Alasdhair Willis sa suprugom Stellom McCartney


I Sam Smith voli Hunter