NOVA GLAZBENA EMISIJA

HR TOP 40 stigao na male ekrane

17.02.2014 u 13:14

Bionic
Reading

Od subote, 15. veljače popularna top lista HR TOP 40 svoje je mjesto dobila na RTL 2 televiziji. Riječ je o emisiji 'Top.HR' koja će svake subote u 20 sati donijeti odgovore na pitanja tko se najviše emitirao na 80 radijskih postaja i koji su to izvođači najpopularniji u Lijepoj našoj. Domaćini emisije Dorijan Klarić i Ana Miščević, te njihova prva gošća Danijela Martinović, na zanimljiv su nas način proveli kroz službenu nacionalnu listu radijskih singlova i najsvježije glazbene vijesti. U svakoj od emisija neki od glazbenika rješavat će zabavan kviz 'Koliko znaš o sebi?', a u prvoj emisiji odličnu ocjenu u kvizu dobila je Žanamari

I ovoga tjedna nije bilo prevelikih pomaka na listi, pa je tako prvo mjesto ponovno bilo rezervirano energičnom petorkom iz Psihomodo popa i njihovim singlom 'Donna'. Massimo je i dalje na broju 2, a Pavel s pjesmom 'Čuvaj me' na broju 3. Osim navedenih u deset najslušanijih radijskih singlova svoje mjesto su pronašli i: Klapa Rišpet & Jelena Rozga – 'Prsti zapleteni', Oliver – 'Do kraja vrimena', Nola - 'Nikad', Neno Belan & Fiumens feat. Hal - 'Anđela, anđele', Crvena jabuka – 'Za njene oči', Đani Stipaničev – 'Bajke' i Kristijan Rahimovski – 'Postoji li mjesto'.

Ovaj tjedan imali smo i tri noviteta, pa su tako novi ulaz na 25. mjesto upisali Bosutski bećari – 'Tamo gdje si ti', 'Iluzija Danijele Martinović ušla je na broj 29., a grupa Boss s pjesmom 'Da ne volim' te ja novitet je na broju 37.

Potpunu listu HR TOP 40 za 7. tjedan 2014. pogledajte i poslušajte ovdje