USPJEH ZA PAMĆENJE

Holivudska elita s Đokovićem slavila pobjedu na US Openu

14.09.2015 u 18:09

  • +4

Poznati na NYFW

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Veliku borbu za pobjedu teniskog velikana Novaka Đokovića i njegov drugi trijumf na US Openu u New Yorku pratile su jučer mnoge svjetske zvijezde, poput Seana Conneryja, Hugha Jackmana, Davida Beckhama i Leonarda DiCaprija, a on se u svojoj loži družio s novom djevojkom Kelly Rohrbach i glumcem Adrianom Brodyjem

I današnja naslovnica New York Timesa, preko koje je grandiozna fotografija Novaka Đokovića, svjedoči o velikoj pobjedi najboljeg tenisača svijeta na US Openu. Odličan meč jučer su s tribina Billie Jean King teniskog centra u New Yorku pratile brojne zvijezde, među kojima su bili i neki od najvećih holivudskih velikana poput Roberta Redforda i Seana Conneryja.

Đokovićevu pobjedu slavio je i Leonardo DiCaprio u društvu nove djevojke i prijatelja, glumca Adriana Brodyja. Zaljubljenik u tenis DiCaprio bio je redovit gost ovogodišnjeg US Opena. S beretkom na glavi, tamnim naočalama i cigarom, skriven od fotografa, holivudski buntovnik pratio je svaki Đokovićev korak do finala. Velik događaj nije propustio ni Hugh Jackman u zagrljaju supruge Deborah Furness, kao ni Bradley Cooper, koji je ovog puta poveo i svoju rusku ljepoticu Irinu Shayk.

Its very humbling to be in a situation like this...i am very appreciative @nytimes

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.