THINK PINK

Helena, Maja, Ivana i Almira: Rapsodija u ružičastom

13.06.2016 u 08:31

Bionic
Reading

Nakon što je svijet doslovce poludio za ružičastom bojom kose čini se da se taj trend nastavio i u Hrvatskoj. Maja Šuput, Helena Minić Matanić, Almira Osmanović i Ivana Mišerić naprosto su se zaljubile u novi trend te su se hrabro upustile u ružičastu avanturu

Prva koja je probila led i odvažila svoju kosu obojiti u ružičasto bila je manekenka Kristina Šalinović. Svoju dugu kosu prepustila je rukama stručnjaka zbog poslovnog angažmana, a boja joj se toliko svidjela da ju je odlučila ostaviti neko vrijeme.

Kristina Šalinović među prvima se odvažila obojiti kosu

Nakon nje promjenu je potražila i pjevačica Maja Šuput, a obojila se iz znatiželje. Svoju novu boju prošetala je i Ibizom, na koju je svratila na kratki odmor između mnogobrojnih gaža.

Thank you 130K followers ❤️❤️❤️❤️❤️ love you all my insta family ??????

Fotografiju objavljuje majasuput (@majasuput)

Maja Šuput odmor je potražila na Ibizi

Budući da ju je Marija Cvitanović angažirala kao zaštitno lice svoje nove kolekcije M Marka Pounje, glumica Helena Minić Matanić se za potrebe snimanja kampanje također obojila u ružičasto.


Helena Minić Matanić sa suprugom Daliborom Matanićem, Foto: Petar Glebov/Pixsell

S novom, hit bojom kose pojavila se i radijska voditeljica Ivana Mišerić koja je ovih dana na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju s ružičastom bojom kose i oduševila svoje sljedbenike.

#pinkhairdontcare ??

Fotografiju objavljuje Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Radijska voditeljica iznenadila je svoje obožavatelje novom bojom kose

Posljednja u ovom nizu je i bivša nacionalna baletna prvakinja, danas profesorica scenskog nastupa na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu te na Sveučilištu Libertas, Almira Osmanović na jučerašnjoj promociji novog kozmetičkog branda Jean d*Arcel pojavila se s novom bojom kose i iznenadila mnoge. 'Volim promjene. Umjetnička sam duša pa volim eksperimentirati. Budući da imam kratku kosu, postojale su samo dvije mogućnosti - ili ošišati se na ćelavo ili ju obojati. Ja sam se odlučila za ovo drugo', priznala je za tportal Almira Osmanović.

'Otkačena sam osoba i kada sam se nedavno obojala, bilo mi je sve to preobično. Došla sam u salon u Splitu i rekla frizerki - 'Udarite nešto jako! Dajte si gušta!'. Ona me prvo gledala te mi potom rekla da su rijetki takvi klijenti koji dopuštaju sve. Ipak, neću dugo ostati ovako šarena' - rekla nam je Almira te dodala kako će ljeto provesti radno. Očekuju je ispiti na oba fakulteta na kojima predaje, odlazak u Rigu na baletno natjecanje u kojem je član žirija, a potom i ljetna baletna škola u Sutivanu, koju organizira već četvrtu godinu. 'Tek od 7. kolovoza Jakov i ja odlazimo na službeni godišnji odmor. Kao i obično otići ćemo na Sveti Klementin i tamo uživati u asketskom načinu životu. A ako se zaželimo šušura, lako skoknemo do Hvara.'