NAGRADNJAČA

Harry Potter nagradio

25.11.2010 u 16:25

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih književnih i filmskih serijala uskoro se vraća na velike ekrane! Čarobnjak Harry Potter te njegovi najbolji prijatelji Ron i Hermiona kreću u konačni obračun sa zlim Voldemortom. Film 'Harry Potter i darovi smrti 1. dio' u naša kina dolazi 18. studenoga, a tportal i Blitz su za svoje čitatelje pripremili brojne originalne nagrade iz filma (majice, torbe, USB-ove itd). Također, pripremili smo dodatno nagradno pitanje gdje možete osvojiti ulaznice za film (20x2)

U novom nastavku ulozi nikad nisu bili veći, jer sudbine čarobnjačkog i bezjačkog svijeta leže u mladim rukama Harrya, Hermione i Rona. Otkrivši tajnu Voldemortove moći i besmrtnosti, Harry je krenuo u misiju pronalaženja horkruksa: predmeta u kojima je Gospodar Tame sakrio dijelove vlastite duše. Ako preostane samo jedan dio, Voldemort nikad neće biti poražen. Dva su horkruksa već uništena – dnevnik Toma Riddlea i prsten Marvola Gaunta, Riddleova djeda s majčine strane. Harry i Dumbledore su vjerovali da su pronašli treći horkruks, medaljon Salazara Slytherina, no ispostavilo se da je lažan i da je pravoga ukrao netko s inicijalima R. A. B.

A ostali...? Problem je u tome što horkruksi mogu biti bilo gdje i u bilo čemu.

Osim nagrada iz filma, tportal.hr poklanja svojim čitateljima i ulaznice za film koje se mogu iskorisitit do 18. prosinca, a dobitnici će ih podizati na porti HoTo tornja, Savska cesta 32. Ostale nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Majice su osvojili:

Roko Medić
Mario Kolbas
Dušica Oreščanin
Neven Celin
Darko Klepić
Robert Travčić
Ivan Giba
Ivan Horvat

USB je osvojila Anita Kaić

Torbu je osvojila Tamara Bašić

Futrolu za laptop je osvojio Ivan Podvorec

Po dvije ulaznice za film su osvojili:

Dominik Kramar
Ksenija Lovrenčić
Silvana Marković
Goran Prodanović
Borna Poljak
Tihana Korać
Suzana Čukelj
Igor Sajko
Željko Kolenc
Marko Lovrić
Igor Žižić
Verica Smetiško
Marko Petrovčić
Ida Štambuk
Vjekoslav Planinc
Vesna Bilić
Ivan Medak
Martina Povalec
Ivana Marasović Kontrec
Jadranka Krsnik