PROMOCIJA 'LAJTMOTIVA'

Hardcore rap skupina ONI ove subote u KSET-u

20.06.2015 u 12:47

Bionic
Reading

Portal Hip Hop Unity za kraj sezone pripremio je pravu rap poslasticu. U subotu, 20. lipnja u klubu KSET, u goste vam dovode zagrebačku hardcore rap skupinu ONI koja će premijerno izvesti pjesme s debitantskog albuma naslova 'Lajtmotivi'

ONi je rep grupa koju čine MC- ji: Jantar, Kali i Scriptor, producent KolAK47 i DJ Nole. Nakon nekoliko godina zajedničkog djelovanja, 2011. godine oformljuju grupu i započinju rad na albumu. Album prvijenac 'Lajtmotiv' izlazi 2015. godine, a najavljen je putem tri live sessiona, objavljenih na Youtube kanalu grupe: Ludbreg session Laginjina session i Gorice session. ONi svoj zvuk baziraju na utjecajima klasičnog hip-hopa od devedesetih naovamo, a u pjesmama dominiraju semplovi muzike iz filmova i ostalih tajnih izvora koje KolAK47 pomno selektira i na MPC-u, uz naglašene bubnjeve, vješto uklapa u prepoznatljivu cjelinu. MC-ji u vokalnom smislu ostaju dosljedni onome što su radili i na svojim prethodnim projektima.

Podršku ovim boom bap superjancima u KSET- u će pružiti Sam Satan & Sajkoslav iz susjedne Dežele, te Tibor iz Dregermajster Crewa. U KSET-u vas očekuje Hip Hop Unityjev voditeljski dvojac - Sukre i Rofellos, a osim rezident DJ-a Noleta i Katza, u goste su pozvani DJ Disctintiva iz Orahovice koji će vam pokazati kako se to radi u Slavoniji.

Ulaznice za subotnji koncert u KSET-u, mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 25 kuna u Dirty Old Shopu i KSET-u, dok će na sam dan koncerta cijena iznositi 35 kuna. Za afterparty poslije koncerta, ulaz će biti 15 kuna. Broj ulaznica za koncert je ograničen, stoga požurite po svoju da ne ostanete vani.