ELEMENTARNE ČESTICE

Goran Bogdan i Lucija Šerbedžija partijali nakon premijere

21.07.2015 u 22:04

Bionic
Reading

Iako se oko središnje dramske premijere 66. Dubrovačkih ljetnih igara 'Elementarnih čestica' tjednima prije dizala prašina, na sinoćnjem partyju nakon predstave u restoranu Orhan bilo je opušteno i zabavno

Glumcima iz predstave 'Elementarne čestice' nakon premijere među ostalim došli su čestitati Ibrica Jusić, Nikša Kušelj, Perica Martinović, Nina Violić i Goran Bogdan. Zgodan glumac, koji je u Dubrovnik stigao iz Pule, subotu je proveo u Jadranovom u društvu djevojke Antonele Franković, s kojom je u vezi dvije godine, a par već neko vrijeme i živi skupa u Zagrebu. Premda su Bogdan i tamnokosa djevojka viđeni nekoliko puta kako se voze kroz Jadranovo, Antonela nije bila uz Gorana nakon premijere u Dubrovniku. On je pak dobro raspoložen i neformalno odjeven proveo vrijeme u razgovoru s Lucijom Šerbedžijom i ostalim glumcima nakon premijere na tvrđavi Lovrijenac.

Predstava rađena po djelu najkontroverznijeg francuskog pisca Michela Houellebecqua 'Elementarne čestice' obiluje scenama nasilja, golotinje i seksualnim konotacijama, a u fokus zanimanja došla je nakon što je zbog stavova autora romana o islamu zatražena sigurnosna procjena rizika izvođenja. Tako je predstavu osiguravala policija, ali nije je bilo na domjenku poslije premijere.