ROCK ZVIJEZDA PRED ZAKONOM

Goran Bare dijelio autograme u lisicama

Goran Bare

Goran Bare

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr/Martina Kenji

I službenici suda smijali su se smiješnoj presudi Gorana Bareta koji je službenicima suda davao autograme iako su mu ruke bile u lisicama

Zadovoljan po izlasku sa istražnog ročišta zagrebačkog Županijskog suda, Goran Bare, osumnjičen zbog posjedovanja 0,5 grama kokaina, ovoga je puta bio bez lisica, a čeka ga psihijatrijsko vještačenje s obzirom na to da je registrirani ovisnik, piše 24 sata. Kao što je poznato, Bare je drogu izvadio iz džepa i odmah je predao policajcima koji su ga čekali ispred ulaza u zgradu u kojoj živi kao podstanar. Za 24 sata je izjavio da su se na prošlom ročištu ljudi u sudnici smijali zbog kakve gluposti i sitnice su ga gnjavili te da je tom prigodom podijelio par autograma iako je imao lisice na rukama.

Njegova odvjetnica Jadranka Sloković izjavila je da Bare kao registrirani ovisnik mora ići na psihijatrijsko vještačenje da se utvrdi ubrojivost u trenutku uzimanja droge, a zatim će Državno odvjetništvo odlučiti hoće li podići optužnicu. Radi se o nevažnom djelu i minimalnoj količini droge, a Goranu su za to već sudili prekršajno. Dobio je 200 kuna kazne. Show se nastavlja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi