OBRAČUN S TRAČERIMA

Gnjevno pismo Jennifer Aniston: Dosta mi je!

14.07.2016 u 08:51

Bionic
Reading

Nakon što je po tko zna koji put pročitala trač o svojoj navodnoj trudnoći, kao i komentare na račun svog izgleda, hollywoodska glumica Jennifer Aniston odlučila je na svoj način zatvoriti to poglavlje. Budući da ne koristi društvene mreže, napisala je blog koji je potom objavila na stranicama američkog The Huffington Posta, a u kojem je 'izbacila' iz sebe sve što se godinama nakupljalo u njoj

'Samo da se zna, nisam trudna. Samo mi je dosta svega. Mog supruga i mene svakodnevno zlostavljaju deseci agresivnih fotografa koji stoje ispred naše kuće i koji će napraviti sve samo da naprave što bolju fotografiju, ne gledajući hoće li ozlijediti nas ili nekog slučajnog prolaznika', napisala je Jennifer Aniston u blogu koji je nazvala 'For The Record' (op.a. 'Da se zna'), nakon što se po tko zna koji put počelo pisati kako je slavna glumica trudna sa svojim suprugom Justinom Therouxom. Te glasine potaknule su paparazzi fotografije s odmora na Bahamima, gdje je, očito, na jednoj fotografiji Jennifer Aniston izgledala trudno, odnosno, trbuh joj nije bio posve ravan.


Zbog fotografije opuštenog trbuha na Bahamima, odmah su krenuli tračevi da je Jennifer Aniston trudna

YouTube video s paparazzo fotografijama Jennifer Aniston i Justina Therouxa na Bahamima

'Ako sam već neki uzor i primjer ljudima diljem svijeta, važno je kakva se slika o meni projicira. Pa djevojčice od malena pronalaze uzore u svijetu slavnih. Što mi radimo? Dajemo im do znanja da su žene lijepe samo ako su nevjerojatno mršave? Da nisu vrijedne ničega ako nisu supermodeli ili glumice na naslovnicama časopisa? Što se postiže tabloidima? Samo špekulacije. Je li trudna? Jede li previše? Je li se zapustila? Je li joj brak u krizi jer se na fotografiji čini da joj se na licu vidi tuga? Godinama sam sama sebi govorila da su tabloidi poput stripova i da ih se ne treba uzimati za ozbiljno. No sada više ne mogu samu sebe zavaravati, osobito posljednjih mjeseci. Zar zaista gledamo vrijednost žene po njezinom statusu je li udana ili nije te je li rodila ili ne? Mi smo kompletne osobe sa ili bez srodne duše, sa ili bez djeteta', napisala je Jennifer Aniston u blogu i dodala kako će, ako jednog dana i bude trudna, ona biti ta koja će prva objaviti javnosti sretnu vijest.


Paparazi Jennifer i Justina prate u stopu

#eiffeltower ??

Fotografija koju objavljuje @justintheroux

Justin Theroux fotografirao je svoju suprugu Jennifer Aniston u Parizu

430084,425343,412997,392049