KAD ŽENA VOLI ŽENU

Glumica iz 'Dva i pol muškarca' u vezi s 32 godine mlađom kolegicom

02.12.2015 u 13:52

Bionic
Reading

Da ljubav ruši sve predrasude, ovih dana pokazale su i glumice, 72-godišnja zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' Holland Taylor i 40-godišnja Sarah Paulson objavivši da su sretno zaljubljene već četiri mjeseca

Holland Taylor i Sarah Paulson trenutno su glavna tema svih američkih medija i novi holivudski par. Njihovo zajedničko pojavljivanje na njujorškoj premijeri filma 'Carrol' Todda Haynesa prije dva tjedna zaintrigiralo je sve prisutne, a da ne bi bilo puno dvojbi, 72-godišnja Holland Taylor preduhitrila je sva medijska nagađanja i ponosno otkrila svoju novu ljubav.

'To je najljepša stvar koja se mogla dogoditi u mom životu', rekla je glumica misleći na 32 godine mlađu kolegicu Sarah Paulson. Taylor je još prije četiri mjeseca natuknula da voli mlađe žene i da je napokon pronašla onu pravu. Priznala je i kako ju je ljubav konačno spasila od dugogodišnje borbe s depresijom.

'Dugih 15 godina pila sam antidepresive i toliko sam bila potonula da se danas pitam kako sam uopće uspjela ostati živa', rekla je prije dvije godine. Na pitanje zašto je tako kasno otkrila svoju seksualnu orijentaciju, objasnila je da nikad nije priželjkivala da njezin ljubavni život bude tema društvenih polemika.

Za razliku od Holland, Sarah Paulson je svoju naklonost ženama javno obznanila već 2004., kad je prohodala s glumicom Cherry Jones. Prekinule su 2009. i od tada nije bila u duljoj ljubavnoj vezi.

Such beautiful people. ?????? { #sarahpaulson #hollandtaylor }

A photo posted by @miss_sarah_paulson on

@abigailwarren74 #sarahpaulson #hollandtaylor

A photo posted by I DONT OWN ANY OF THESE EDITS (@kiss_my_ahs_) on

#tbt #jessicalange #sarahpaulson #hollandtaylor #criticschoice

A photo posted by Jessica Lange Fanpage?? (@ahsnamegame) on