BIVŠI KRALJ CRO DANCEA

Gdje je i što danas radi Senna M?

02.04.2015 u 09:39

Bionic
Reading

Nekada je bio velika dance zvijezda, a danas Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, najviše uživa u obiteljskom okruženju te je uspješan poduzetnik

'Trenutno sam najsretniji kad radim s ekipom profesionalaca s HRT-a. Puno učim od njih. Radim na glazbenim showovima kao što su The Voice, Porin...', otkrio je Senna. Živi i radi kao autor i izvođač tehničkih naprava, bežičnih fokusa za kamere, kranova za kamere, postolja za kamere na daljinsko upravljanje i slično, a njegovi proizvodi danas se uspješno prodaju u Kazahstanu, Moskvi, Dubaiju, Manchesteru, Tokiju i Las Vegasu.

'Sretna sam i zadovoljna osoba. Uživam vrijeme provoditi sa svojom obitelji, devetogodišnjim sinom Denijem i sedmogodišnjom Selenom te sa suprugom Jelenom. Iznenađen sam koliko je zapravo lijepo biti obiteljski čovjek', priznaje Senna. Njegova je supruga, pohvalio se, uz majčinstvo završila fakultet i dobila i Dekanovu nagradu.

'Ona je zadužena za vođenje tvrtke i bez nje ona ne bi mogla funkcionirati. Jaka je u onome gdje sam ja slab – administrativnim poslovima i komunikaciji na više jezika', ističe Senna. Ne nedostaju mu nastupi, nema želje vratiti se na scenu, a ni ne kontaktira ni s kim od nekadašnjih kolega densera. Senna je definitivno okrenuo novu životnu stranicu. Za njega je, kaže, danas najbolja glazba - tišina.

'Obožavam razmišljati i svaki zvuk sa strane me dekoncentrira. Eventualno glazbu slušam u teretani dok vježbam, na slušalicama. U mom mp3-u je rock glazba, Led Zeppelin i Deep Purple', otkrio je Senna.

O njemu i njegovoj karijeri trenutačno se snima dokumentarni film.

'Veselim se što će moja djeca to jednog dana moći vidjeti. Oni ne znaju da im je tata nekad bio popularni pjevač, izvođač jer s njima nikad ne pričam o tome. Iznenade se svaki put kad im netko u školi kaže da me vidio na televiziji', rekao je Senna.