BLAGDANI BEZ ARSENA

Gabi Novak: 'Unuka Lu je najteže podnijela Arsenov odlazak'

26.11.2015 u 16:22

Bionic
Reading

Gabi Novak ove godine blagdane će prvi put dočekati bez voljenog supruga Arsena Dedića. Za emisiju 'Sve u šest' na RTL televiziji ispričala je kako će to izgledati i kako provodi noći bez ljubavi koja ju je godinama vodila kroz život

'Navečer, kad dođu te tišine što smo voljeli nas dvoje, kada si sama i bez svoje voljene osobe, onda je to vrlo teško', ispričala je Gabi.

Dodala je da je puno ljudi uvijek zove da ode nekamo s njima, ali da nema volje za to. 'Ne mogu se odcijepiti od kuće, od njegove sobe, njegove fotelje, gdje je uvijek sjedio, gdje je pisao, gdje je gledao, pratio televiziju, telefonirao. Onda sjednem na nju, kao i moja unuka', rekla je pjevačica RTL-u.

Djedova fotelja prepuna uspomena omiljeno je mjesto u stanu i za Lu, kćer Matije Dedića, kojoj dida Arsen, kaže Gabi, najviše nedostaje. 'Naša Lu uvijek sjedi na toj njegovoj kožnatoj fotelji i vrlo je teško podnijela taj odlazak. Možda ona to emocionalno skriva, ali vidimo da Lu gubitak dide stvarno jako teško podnosi', priznala je.

Teško će biti Gabi i u siječnju, kada će nastupiti na koncertu povodom tužne godišnjice smrti glazbenog velikana i svog prijatelja Kemala Montena.