VRAĆA SE NA SCENU

Gabi Novak: Sada moram biti jaka

21.09.2015 u 16:14

Bionic
Reading

Mjesec dana od gubitka voljenog supruga Arsena, bol na licu njegove supruge Gabi još je svježa. Unatoč tome, dostojanstvena kakva je oduvijek i bila, pjevačica nastavlja hrabro koračati kroz život, jer zna da bi i njezin Arsen volio da tako bude

Nakon smrti kantautora koji je iza sebe ostavio bogat glazbeni opus, Gabi Novak (79) primila je mnogo brzojava sućuti.

Svi su joj riječima htjeli dati do znanja koliko je velikog čovjeka imala uza sebe, čovjeka čija će se glazbena djela slušati još generacijama i generacijama.

Ipak, sve što je u tom trenutku proslavljena pjevačka diva htjela bilo je otići u Arsenovu rodnu kuću u Šibeniku kako bi pronašla onaj svoj mali i toliko željeni komadić mira.

Nedavnim nastupom na Krapinskom festivalu Gabi se polako počela vraćati na javnu scenu, a neizmjernu podršku ima u svom sinu jedincu Matiji s kojim se jučer nakratko prošetala središtem metropole.

'Svjesna sam da život ide dalje. I da moram biti jaka. Arsen i ja bili smo povezani i prije nego što smo se vjenčali. Ostavio je za sobom mnogo djela koja posljednjih dana proučavam i bavim se uglavnom time', kazala nam je pjevačica u čijem srcu unatoč tuzi, vlada velika radost što je poznavala jednog tako posebnog čovjeka koji je bio uz nju gotovo cijelog života.


Bol u srcima Gabi i Matije zbog gubitka voljenog supruga i oca još je velika