NARUŠENO ZDRAVLJE

Gabi Novak: Arsen ide na još jednu operaciju

09.07.2015 u 13:43

Bionic
Reading

Svoj 79. rođendan Gabi je uz svog Arsena jučer proslavila u društvu vjenčanog kuma i drage prijateljice Tereze Kesovije, prisjetivši se najljepših trenutaka njihovog prijateljstva, no slavlje je bilo u sjeni Arsenove vrlo skore operacije kuka u Krapinskim toplicama

Svi planovi za ovo ljeto i već tradicionalni odlazak u Šibenik za Arsena i Gabi neće se ostvariti zbog nove operacije njezinog supruga. I 79. rođendan, koji je jučer proslavila u zagrebačkom restoranu uz dvoje najbližih prijatelja, bio je obilježen razgovorom o onome što Arsena u ponedjeljak čeka u Krapinskim toplicama.

'Nažalost, Arsen treba na još jednu operaciju. Ovaj put je kuk u pitanju. Trpio je neizdržive bolove, jako teško hoda, tako da smo morali brzo reagirati. S obzirom na njegov zdravstveni karton i godine, doktori su jako oprezni, napravili smo puno pretraga i vjerujem da će sve proći u najboljem redu. Oporavak će trajati barem dva mjeseca, zbog čega se nećemo micati iz Zagreba', rekla nam je Gabi. Unatoč bolovima, Arsen je prošle subote uz Gabi nastupio na humanitarnom koncertu za akciju 'Korak u život' na Sceni Amadeo.

Početkom godine Arsen je boravio u bolnici zbog upale desnog plućnog krila, no pobjegao je iz nje nakon nekoliko dana. Narušeno zdravlje nije omelo 76-godišnjeg kantautora u stvaranju, ali posljednji problemi ipak se nisu mogli riješiti nikako drugačije nego operacijom. 

Malu rođendansku večeru Gabi Novak i Arsen proveli su uz svog kuma Davora Vogrina i dragu prijateljicu Terezu Kesoviju: 'Lijepo smo se družili, prisjetili nekih davnih dana, malo i nasmijali. Bilo je lijepo', rekla je Gabi.