U SEDMOM DESETLJEĆU

'Frasier' nikad sretniji u ljubavi, čeka sedmo dijete

15.09.2016 u 11:45

Bionic
Reading

Američki glumac Kelsey Grammer, najpoznatiji po ulozi u nekad popularnoj humorističkoj seriji 'Frasier', pohvalio se time da sa svojom 26 godina mlađom suprugom Kayte Walsh čeka treće dijete. Grammeru, po čijem bi se životu mogao snimiti itekako zanimljiv film, to će biti sedmo dijete

Čini se kako je jedan od najvećih holivudskih osobenjaka, glumac Kelsey Grammer (61) tek u četvrtom braku pronašao sreću. On i supruga Kayte Walsh (35) čekaju treću prinovu u obitelji. U braku dugom pet godina dobili su četverogodišnju Faith i dvogodišnjeg sina Kelseya Jr.-a, a za koji mjesec na svijet bi trebao doći još jedan sin. 


Kelsey s najmlađim sinom imenjakom

Glumac s prve tri supruge ima četvero djece, a s posljednjom Camille nije ostao u dobrim odnosima nakon rastave 2011., no izgladili su nesuglasice otkad se glumac više uključio u odgoj njihovo dvoje djece te podržavši početak manekenske karijere svoje 14-godišnje kćeri Mason.

Grammer se tako ove godine priključio vremešnim glumcima koji u sedmom ili osmom desetljeću čekaju dijete. Mick Jagger u 73. godini s njujorškom balerinom čeka osmo dijete, Ronnie Wood je u 68. s mlađahnom suprugom dobio blizance, a Alec Baldwin na pragu šezdesete dobio je četvrto dijete.


Grammer je jednom izjavio kako će biti sretan tek sa sedmero djece, a želja će mu se i ostvariti

Inače, život put Kelseya Grammera, koji se tek prije nekoliko godina skrasio s četvrtom suprugom, nije bio nimalo lak za koračanje. Naime, u mladosti je na tragičan način izgubio tada 18-godišnju sestru Karen koja je 1975. silovana i ubijena. Kasnije, na vrhuncu karijere, dugo se borio s ovisnošću o alkoholu i drogama, a njegove ljubavne veze i brakovi bili su kratkog daha.

'Život je težak i točka. Naša obaveza je nadići ono što smo rođenjem dobili u nasljeđe', smatra Grammer, jedan od rijetkih glumaca koji je čak pet puta dobio nagradu Emmy.