NAJDOMLJIVIJI TRENUCI FILMA

Filmski kritičari Sienni zamjerili brkove

12.04.2009 u 10:51

Bionic
Reading

Novi film plavokose starlete Sienne Miller pobrao je loše kritike, a kritičari nisu bili nimalo blagi prema njoj zamjerivši joj čak i to da joj se u filmu vide – brkovi

Nakon niza debakla na filmskim blagajnama, karijera Sienne Miller očajnički treba jedan hit film. No to se očito neće tako skoro dogoditi pa će plavokosa modna ikona ostati više zapamćena po svom nepogrešivom ukusu što se mode tiče i karijere razaračice brakova.

Filmski kritičari otišli su toliko daleko rekavši da je u njezinom zadnjem filmu 'Mysteries of Pittsburgh' najzanimljivije to što joj se vide brkovi. Filmski kritičar New York Posta Lou Lemenick napisao je: 'Znate da film ima problem kad su najnezaboravnija stvar u njemu brkovi Sienne Miller. Taj izrast iznad njezine gornje usne je jasno vidljiv u dvije scene i jednom iz profila.' Kritičar je film ocijenio kao nespretnu i konfuznu adaptaciju napisavši još da je teško pogoditi kojim je to točno akcentom gospođica Miller pokušala govoriti.

Film je režirao Rawson Marshall Thurber, a uz Siennu glume Peter Sarsgaard, Nick Nolte i Mena Suvari.

Sienna je dodatno razljutila Amerikance kad je tijekom snimanja filma u Pittsburghu taj grad nazvala Shitsburgh jer su je odbili pustiti u jedan bar. Tim je potezom na sebe navukla bijes stanovnika toga grada, koji su tiskali majice, šalice, jastučnice s ljutitim porukama upućenima Sienni koja se kasnije ipak ispričala za taj svoj neumjesni komentar.