NAGRADNJAČA

Film 'Savršena formula' nagradio

24.03.2011 u 11:02

Bionic
Reading

Bradley Cooper i Robert De Niro su zvijezde filma 'Savršena formula', akcijskog trilera o neuspješnom piscu čiji se život mijenja iz temelja zbog pametnog lijeka, tajne supstance koja mu omogućava stopostotno korištenje mozga. Tportal.hr i Blitz ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima majice iz filma

Pisac Eddie Morra (Cooper) pati od kronične spisateljske blokade. Stari mu prijatelj daje novu, revolucionarnu kemikaliju, NZT, koja ga mijenja u potpunosti: Eddie se može sjetiti svega što je ikada pročitao, čuo ili vidio, riješiti komplicirane jednadžbe i zavesti koga god sretne – sve dok uzima neispitani lijek.

Njegov uspjeh na Wall Streetu privuče pažnju milijardera Carla Van Loona (De Niro) koji ga pozove da mu pomogne u najvećem korporacijskom poslu u povijesti. Ali njegov uspjeh istovremeno zapne za oko ljudima koji su spremni na sve ne bi li se dočepali njegove zalihe lijeka. Osjećajući neželjene popratne pojave uzimanja lijeka, Eddie se nađe u životnoj opasnosti i bježi od tajanstvenih progonitelja, opakog gangstera i policije, pokušavajući sačuvati lijek i uz njegovu pomoć nadmudriti ih.

Majice su osvojili:

Davorin Ivanuša
Tomislav Račić
Zvonimir Aračić
Vlatko Travčić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.