LJUBAVNI STATUS - SINGL

Filip Juričić: 'Priuštio sam si dug odmor. I nisam požalio'

17.08.2015 u 14:59

Bionic
Reading

Za razliku od mnogih svojih kolega koji su protekla dva mjeseca proveli radno, zagrebački glumac Filip Juričić odlučio je posvetiti ljeto samo sebi. Za tportal je otkrio kako ga je proveo i s kim

Predstava 'Romeo i Giulietta' na ovogodišnjim Dubrovačkim ljetnim igrama bila je sasvim dobar razlog da Filip Juričić na svoj repertoar mjesta u kojima se odmarao ovog ljeta doda i Dubrovnik. U njoj glumi njegov najbolji prijatelj Amar Bukvić te kolege Andrej Dojkić i Nataša Janjić pa je zagrebački glumac odlučio pružiti im podršku i pogledati je. I usput se zabaviti u dobrom društvu.

'Ovog sam si ljeta priuštio najdulji odmor, od dva i pol mjeseca, i baš sam se dobro odmorio. Bio sam malo u Istri, pa na Murteru, spustio se do Korčule i evo me sad u Dubrovniku', rekao nam je Filip, dodavši da na putovanju nije uvijek bio sam. Njegova posljednja veza bila je ona s balerinom Korinom Vukadinović, a tijekom petogodišnjeg odnosa rastajali su se i vraćali jedno drugom.

'Korina i ja nismo više zajedno, a ima tome godina dana', priznao nam je zagrebački glumac, dodajući da ga u rujnu u matičnom kazalištu Gavella očekuju probe za predstavu 'Bljesak zlatnog zuba' Mate Matišića.

'Ta je predstava prije dvadeset godina bila velik kazališni hit u Splitu i Osijeku. Nadam se da ćemo i mi biti jednako uspješni', poručuje Filip.