BOKSA I SVIRA

Filip Hrgović kod Ogreste otkrio da obožava Claptona

11.10.2016 u 19:45

Bionic
Reading

Osim što je vrhunski sportaš i boksač, Filip Hrgović koji je osvojio brončanu medalju u superteškoj kategoriji na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, zna svirati i gitaru. Svoje glazbeno umijeće pokazao je Željki Ogresti u emisiji 'Dva: jedan u gostima'

Iako bi mnogi mogli pomisliti da je posvećen samo sportu, boksač Filip Hrgović u slobodno vrijeme svira gitaru, a omiljeni mu je glazbenik Eric Clapton

U sinoćnjoj emisiji Željke Ogreste 'Dva: jedan u gostima' na HRT-u odsvirao je uvod u Claptonovu pjesmu 'Tears In Heaven' i pokazao da solidno svira svoj omiljeni instrument.

'Clapton mi je faca i svirački i inače. Njega volim, ali još moram malo vježbati da bi svirao kao on', rekao je kroz smijeh. Osim na temu glazbe, sportaš je ispričao kako je odlučio trenirati boks, kako se nosi s porazima te koliko mu znači podrška obitelji, a progovorio je i na temu ljubavi.

djevojkom Marinelom, studenticom iz zagrebačkih Sesveta, također sportašicom, već je tri godine u vezi, no prije nego što je nju upoznao bojao se djevojaka i veza.

'Jednostavno mi je trebao neki mir i trebao sam biti u svom fokusu. Iz tog razloga sam se bojao vezati jer sam znao da to potencijalno može donijeti probleme i razmirice koje su prisutne u svakoj vezi', priznao je boksač.