POVRATAK BEATLESIMA

Filip Dizdar postat će Paul McCartney

21.10.2016 u 19:54

Bionic
Reading

Filip Dizdar, transformiran u Paula McCartneyja na binu emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', donosi mini koncert grupe The Beatles

Stand up komičar Ivan Šarić već je sudjelovao u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' pa će imati suosjećanja prema natjecateljima kao četvrti član žirija.

‘Ovo stvarno nije jednostavno, gledatelji vide tri minute nastupa, ali to je tjedan dana ginjenja’, rekao je Ivan Šarić.

Kakav će Ivan biti kao član žirija i hoće li i njega netko gađati cipelama, kao što je on to učinio u jednoj od epizoda u drugoj sezoni, kad je bio natjecatelj, saznat ćemo ove nedjelje.

Filip Dizdar nas vraća u doba legendarnih The Beatlesa, a otpjevat će nekoliko pjesama ove skupine. 'Hey Jude', 'Can't buy me love' i 'A hard days night' pjesme su koje će otpjevati kao Paul McCartney.

‘Odrastao sam na Beatlesima, čast mi je pjevati njihove pjesme', rekao je Filip Dizdar.

Fil Tilen opet ulazi u ulogu poznate pjevačice, a ovaj se put radi o Renati Končić Minei, koja je i sama prošla kroz lift showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Nastup Fila Tilena odvest će nas u sam početak Mineine karijere pa ćemo se tako prisjetiti njezinog hita iz 1995. godine, ‘Vrapci i komarci’.

‘Otkada sam saznao za Mineu, neko proljeće se budi u meni. Veselim se još jednoj ženskoj transformaciji', izjavio je Fil Tilen ususret petoj emisiji showa

‘Obožavam Pink. Najteže mi je spojiti pjevanje i tu brutalnu koreografiju. Ovo mi je najteži zadatak u životu', rekla je Ana Maras.

Ana je za ovu transformaciju i izvedbu pjesme ‘Try’ prošla kroz zahtjevne plesačke probe.

Fergie će nam dočarati Žanamari.

'Ima jako puno koreografije i vokalno je dosta zahtjevno', komentirala je Žanamari Lalić.

Hana Hegedušić postaje reper Pitbull, Damir Kedžo se odmara na kauču. Matteo Cetinski postaje još jednom plavuša, nakon Madonne na redu je Jelena Rozga, a u suprotan spol transformira se i Lana Jurčević te će stasom i glasom imitirati Halida Bešlića.