OSTAO BEZ BRKOVA

Fallon obrijao Josha Brolina u svojoj emisiji

27.01.2016 u 17:59

Bionic
Reading

Jimmy Fallon poznat je po prijateljskom pristupu svim svojim gostima, stoga ne čudi posebno što mu je glumac Josh Brolin dozvolio da ga obrije pred publikom

Josh Brolin donedavno je imao brkove kao iz sedamdesetih, no neželjenih dlaka ispod nosa riješio se u emisiji 'Tonight Show'. Jimmy Fallon pred publikom je obrijao holivudsku zvijezdu.

'Sljedeći film koji snimam je pornić iz sedamdesetih. Radim istraživanje za ulogu', našalio se Josh Brolin na račun svojih brkova.

Glumac je za ulogu u filmu 'Legacy of a Whitetail Deer Hunter' morao dobiti čak 20 kilograma, osim što je bio prisiljen pustiti smiješne brkove. Kako se što prije htio riješiti svog filmskog izgleda, Fallon je Brolinu ponudio da ga na licu mjesta obrije.

Jimmy Fallon je Joshu Brolinu prvo obrijao samo jednu stranu i našalio se kako sad može glumiti dva lika odjednom, na što je glumac okrenuo obrijanu stranu publici i rekao 'oh, Bože, kako volim film The Goonies'.

Nakon malo rada s aparatom za brijanje, glumac se sam nastavio brijati britvicom. Kako se obrijao, pogledajte sami u isječku iz emisije!